Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor l’expresident d’ERC Reus i líder veïnal Jordi Torres

Torres va ser president de l’agrupació local, del 2012 al 2014, i president de l'Associació de Veïns l’Oda del barri dels Poetes

Una imatge de Jordi Torres López Una imatge de Jordi Torres López REUSDIGITAL.CAT
Societat Reus Digital
Dimecres, 11 Novembre 2020 13:26

Aquest passat dimarts s’ha mort l’expresident d’ERC a Reus i líder veïnal, Jordi Torres López, a l’edat de 61 anys. Militant d’ERC des de l’any 1998, Torres va ser president de l’agrupació local del 2012 al 2014. En aquesta formació política va formar part de diverses executives locals i comarcals i de candidatures a les eleccions municipals.

Jordi Torres va ser també un dels fundadors i president de l’Associació de Veïns l’Oda del barri dels Poetes de Reus. En el món associatiu va pertànyer a diverses entitats culturals i esportives. Cal destacar també la seva participació com a tertulià en el programa ‘De bon matí’ de Punt 6 Ràdio. En l’àmbit professional, Jordi Torres va treballar en una entitat financera.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: