Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya de recollida de mantes per a gent gran i amb dependència

L'Arc Serveis inicia la campanya 'Que ningú passi fred' amb punts de recollida a Tarragona i al Vendrell

Auxiliar repartint mantes en un domicili d'una persona amb dependència Auxiliar repartint mantes en un domicili d'una persona amb dependència L'ARC SERVEIS
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Octubre 2020 14:35

L'Arc Serveis Assistencials SL ha donat el tret de sortida a la campanya 'Que ningú passi fred', que té per objectiu la recollida de mantes i roba d'abric per cobrir les necessitats detectades en col·lectius com la gent gran o persones amb dependència. Les persones que puguin donar una manta poden contactar amb qualsevol de les dues seus de L'Arc, a Tarragona o al Vendrell.

Cada any per aquestes dates, l'equip assistencial de L'Arc Serveis detecta quines són les necessitats bàsiques de les llars per fer front al fred. Les treballadores, que estan en contacte directe amb els usuaris, comproven si aquests tenen mantes i abrics, si la calefacció o l'estufa funcionen, si poden accedir a la bombona de gas butà o quin és l'estat de les instal·lacions. L'Arc Serveis fa arribar a aquelles persones que no poden fer gestions per elles mateixes les mantes o roba d'abric recollides durant la campanya i, a la vegada, s'encarrega d'avisar a qui calgui per garantir el gas butà o qualsevol altre servei.

La gerent de L'Arc Serveis Assistencials, Jerusalem Torra, explica que “a la gent gran li fa molta vergonya demanar”. A això s'hi afegeix enguany el tancament de la restauració per la Covid-19, que fa que moltes persones grans es quedin a casa: “Estan més a casa perquè no poden anar a fer el cafè o l'esmorzar i les llars estan fredes, ja que la gent gran no acostuma a connectar l'estufa o la calefacció”.

Per fer-ho possible, la campanya 'Que ningú passi fred' manté una estreta col·laboració amb la botiga de Càritas de diferents municipis, que disposa de mantes i roba d'abric procedent de donacions.

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya aportant alguna manta o abric poden posar-se en contacte amb L'Arc Serveis: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o als telèfons 977 56 22 61 / 626 67 08 89 / 650 53 02 58.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: