Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setmana Solidària dels professionals de la salut de la demarcació en favor del Banc d’Aliments

Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers oferiran els seus serveis, del dilluns 13 al diumenge 19 de juliol, per recaptar fons

Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers ofereriran els seus serveis en el marc d'aquesta proposta soldiària Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers ofereriran els seus serveis en el marc d'aquesta proposta soldiària SALUTENACCIO.COM
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juliol 2020 10:55

Des del proper dilluns 13 de juliol i fins el diumenge 19, els professionals sanitaris de les comarques de Tarragona s’uneixen per treballar conjuntament i recaptar fons pel Banc d’Aliments. Fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs i infermers ofereixen els seus serveis durant la propera setmana per tal d’aconseguir aquesta fi.

La idea d’aconseguir recaptar diners mitjançant sessions de fisioteràpia, osteopatia, xerrades de salut, tallers i cursos es va iniciar ja fa més de 10 anys a TauSalut i ja ha arribat a la seva 10a edició, donant suport a projectes d’educació i salut a Nicaragua, Rwanda, Sàhara i Nepal, però també recaptant fons per a projectes socials i de salut de la demarcació, com l’associació Angelman, la Fundació Andrés Marcio per la investigació de la Laminopatia o l’Associació la Muntanyeta i l’Albada de Tarragona.

La Covid-19 fa néixer Salut en Acció

Aquest any, arrel de l’associacionisme dels diferents centres de salut per gestionar la crisis provocada per la Covid-19, la idea s’ha fet extensiva a tots els centres i professionals independents que s’hagin volgut adherir a aquesta proposta. És així com ha nascut Salut en Acció. Centres de salut de Tarragona i Reus i alguns professionals independents, tots formats en el camp de la salut, han decidit dedicar part del seu temps a transformar part de la seva feina i coneixements en la font d’obtenció d’aquest recursos tant necessaris.

La demanda del Banc d’Aliments s’ha disparat un 40% durant la crisis socioeconómica creada pel Covid-19. Ara més que mai es necessita d’aquestes aportacions i d’aquest associacionisme solidari. Mitjançant el web de Salut en Acció es pot trobar tota la informació relacionada amb aquesta proposta i també els enllaços per poder-se apuntar a totes les xerrades online, cursos presencials i tallers, a més d’un llistat dels professionals (acompanyat d’un breu currículum) que ofereixen el seus serveis per recaptar els diners que aniran destinats de forma íntegra al Banc d’Aliments.

Sessions de Ioga, tallers per aprendre a relaxar la mandíbula, xerrades informatives per a conèixer el sistema respiratori i com preparar-lo i entrenar-lo per a fer front a possibles infeccions, tallers sobre alimentació saludable i fins hi tot un espai per iniciar-se a la pràctica del Mindfullness. Totes són propostes que resulten enriquidores i que aporten eines per millorar la salut alhora que brinden una excusa extra per ser solidaris.

El dilluns dia 20 es farà pública la quantitat recollida i es podrà consultar en la página web de l’associació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: