Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un estudi conclou que Tarragona és la tercera ciutat catalana en infidelitats durant el confinament

L'activitat de la plataforma d'aventures per parelles Ashley Madison revela que Catalunya ha liderat el rànquing espanyol d'infidelitats durant aquest temps

Mapa de poblacions que registren més infidelitats, segons l'estudi realitzat pel portal de cites Ashley Madison Mapa de poblacions que registren més infidelitats, segons l'estudi realitzat pel portal de cites Ashley Madison ASHLEY MADISON
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 19 Juny 2020 17:13

Un estudi realitzat per Ashley Madison, portal líder de cites per a persones casades, revela que 7 de les 20 ciutats més infidels de l'Estat espanyol durant el confinament es troben a Catalunya. Barcelona se situa al capdamunt del rànquing, per davant de Madrid, que ocupa el sisè lloc. Segons es desprèn de l'activitat d'aquesta plataforma, Tarragona és la vuitena ciutat de l'Estat i la tercera de Catalunya en infidelitats. Tan sols la superen Barcelona (1), Girona (2), Pozuelo de Alarcón (3), León (4), Las Rozas (5), Madrid (6) i Granada (7). A Catalunya, després de Tarragona, hi trobem Lleida (10), Sabadell (14), Sant Boi de Llobregat (17) i Manresa (19).

triAl llarg d’aquesta pandèmia el nombre d’inscrits a aquest portal ha crescut perquè el confinament que hem viscut ha comportat un clar aïllament social. Segons l'estudi d'Asheley Madison, el fet de passar les 24 hores del dia amb la parella "ha comportat la cerca d’una alternativa a una rutina aclaparadora". Arran d'aquest informe, Catalunya se situa als primers llocs en la cerca de solucions que noaboquin al divorci, sinó tot el contrari. Un 34% de les persones novament infidels es concentren a Catalunya. A més de les quatre capitals provincials, destaquen Sabadell, Sant Boi i Manresa, destinacions mb una població minoritària que criden l’atenció entre el top 20 de ciutats espanyoles més infidels.

A partir dels resultats obtinguts, l'estudi conclou que els temps de crisi, de canvis o d’incerteses potencien les relacions extramatrimonials. Moltes han continuat mantenint la seva infidelitat durant la quarantena, però d’altres s’han plantejat un nou estil de vida. Més del 60% de les persones infidels que apareixen en l'estudi observen un efecte positiu en la seva parella gràcies a les experiències fora del matrimoni. “Per a nosaltres, començar una relació extramatrimonial acostuma a significar salvar un matrimoni” –, afirma Christoph Kreamer, responsable d’Ashley Madison al mercat europeu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: