Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellvell del Camp dona 360 mascaretes a l'Ajuntament de Tarragona

Les mascaretes cosides per voluntàries de Castellvell seran distribuïdes per Protecció Civil de la ciutat prioritzant les necessitats

Imatge de recurs de mascaretes cent per cent cotó Imatge de recurs de mascaretes cent per cent cotó ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 abril 2020 18:16

L'Ajuntament de Tarragona ha rebut per mediació de l'Ajuntament de Castellvell del Camp una donació de 350 mascaretes tèxtils de tres capes de cotó, cent per cent, realitzades per cosidores voluntàries d'aquest municipi, que les distribuirà Protecció Civil de la ciutat prioritzant les necessitats.

El portaveu del govern, Xavi Puig, ha manifestat que "Tarragona agraeix aquest gest de solidaritat de l'Ajuntament de Castellvell i les seves veïnes cosidores. En moments com aquests, els municipis ens hem d'ajudar els uns als altres, i això és el que han fet els amics de Castellvell. Aquesta crisi la superarem amb cooperació i solidaritat, i els pobles i ciutats del Camp de Tarragona anem a una per aconseguir-ho".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: