Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca de Barberà reparteix targetes moneder per garantir l’alimentació dels menors vulnerables

De moment, s’han repartir 272 targetes als municipis més grans de la comarca / A la resta de pobles, s’encarregaran els ajuntaments

Imatge de les targetes moneder que s'han entregat Imatge de les targetes moneder que s'han entregat CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Març 2020 12:14

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha començat a repartir un total de 272 targetes a famílies de la comarca per garantir l’alimentació dels infants que gaudien de les beques menjador. D’aquesta manera, es vol assegurar que els infants de famílies amb necessitats puguin continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades com a mesura de prevenció del coronavirus.

El personal de les àrees de serveis socials i d’ensenyament del Consell Comarcal ha fet, aquest dilluns 23 de març, la distribució de les targetes als municipis més grans de la comarca. A la resta de pobles seran els ajuntaments qui s’encarregaran de fer el repartiment entre les famílies beneficiàries.

Amb l’import econòmic carregat en aquestes targetes de prepagament, les famílies podran únicament adquirir productes alimentaris. En aquest sentit, s’han repartir 11 targetes a Barbera de la Conca, 3 a Blancafort, 68 a l’Espluga de Francolí, 84 a Montblanc, 7 a Pira, 53 a Santa Coloma de Queralt, 28 al Sarral, 5 a Solivella, 3 a Vallclara, 1 a Vilanova de Prades, 3 a Vilaverd i 6 a Vimbodí i Poblet.
 
Així, els departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies garanteixen, a través de l’habilitació de targetes moneder en un acord assolit amb l’entitat CaixaBank,  els ajuts de menjador a l’alumnat beneficiari de les beques i a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.

En total, a Catalunya són 140.000 targetes per a infants usuaris del servei de menjador i 20.000 per als menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: