Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil activa l'alerta del pla VENCAT per la previsió de forts vents aquest dimecres

Les comarques més afectades són les del Camp de Tarragona, nord de les Terres de l'Ebre i sud de Ponent i Barcelona

Les comarques més afectades són les del Camp de Tarragona, nord de les Terres de l'Ebre i sud de Ponent i Barcelona Les comarques més afectades són les del Camp de Tarragona, nord de les Terres de l'Ebre i sud de Ponent i Barcelona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 26 Febrer 2020 12:46

Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el Pla especial d'Emergències per risc de Vent a Catalunya, el Ventcat, per les fortes ventades que es preveuen per aquest dimecres i que es mantindran fins aquest dijous. Segons el Servei Meterològic de Catalunya (SMC) les ratxes de vent poden ser especialment intenses a les comarques del Tarragonès i Baix Camp, on es podran superar els 72 km/h. També es veuran afectats, però amb menys probabilitat, a la resta de comarques del Camp de Tarragona, comarques del sud de Ponent, nord de les Terres de l'Ebre i comarques del sud de Barcelona. Protecció Civil demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats a l'exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals.

També recomana que en el moment de ratxes més fortes, que es preveu per aquest dimecres al matí i fins al migdia, s'eviti aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l'efecte del vent. En un comunicat, Protecció Civil demana retirar o fixar bé els objectes que estiguin a l'exterior, en balcons o terrasses, i puguin ser desplaçats per l'aire. A les zones urbanes també recomana evitar aturar-se prop de bastides, tanques o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: