Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

107.835,01 gràcies !!!

Aquesta és la xifra de recaptació de la Riuada Solidària de l'Espluga per ajudar els damnificats per l'aiguat del 22 d'octubre del 2019

Portada del vídeo enregistrat d'agraïment a les persones voluntàries Portada del vídeo enregistrat d'agraïment a les persones voluntàries AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Gener 2020 07:46

La plataforma Riuada Solidària de l'Espluga de Francolí ha fet públic aquest diumenge la xifra de recaptació per ajudar els damnificats per l'aiguat del 22 d'octubre del 2019: 107.835,01 euros.Des del col·lectiu es mostren molt satisfets del resultat de la campanya: "Moltíssimes gràcies a tots i totes per fer-ho possible en només dos mesos!"

En concret, s'ha rebut un donatiu de 10.000 euros, i aportacions d'altres ajuntaments i de particulars, de fins a 3.000 euros. El gruix de la recaptació ha vingut de les activitats de la #Riumuntada, si bé s'han rebut també molts fons d'activitats organitzades per entitats de l'Espluga i de fora.

Vídeo de la Recaptació de la Riuada Solidària

S'obre el termini per demanar ajuts a projectes de recuperació

En l'acte celebrat ahir a l'Auditori Carulla Font del Casal, la Comissió Econòmica i Legal de la Riuada Solidària de l'Espluga va exposar com s'han elaborat les bases per a la concessió d'ajuts a projectes de recuperació a l'Espluga de Francolí.

Aquest dilluns 27 de gener comença el termini de presentació dels projectes que opten als ajuts i s'inicia un calendari que, en principi, culminarà el 6 de maig amb la publicació del llistat definitiu i nominatiu dels ajuts atorgats.

El cobrament es presentarà a mida que es presentin les factures. Els negocis afectats es repartiran el 50% del total recaptat, seguit de les explotacions agrícoles i ramaderes (20%) i els habitatges habituals (10%).

Les bases definitives es publicaran aquest dilluns al web riuadasolidaria.cat.

Vídeo d'agraïment a totes les persones voluntàries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: