Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es crea la Unió Territorial Garraf-Penedès de la Intersindical-CSC

La nova territorial del sindicat treballarà per a la millora de les condicions laborals i coordinarà convocatòries nacionals al Garraf, a l'Alt Penedès i al Baix Penedès

Foto de grup de la nova Unió Territorial Garraf-Penedès de la Intersindical-CSC Foto de grup de la nova Unió Territorial Garraf-Penedès de la Intersindical-CSC INTERSINDICAL-CSC
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Gener 2020 07:48

El passat dissabte, 18 de gener, es va celebrar a Vilanova i la Geltrú l’assemblea d’afiliades i afiliats per a constituir la nova Unió Territorial Garraf-Penedès de la Intersindical-CSC. La nova territorial del sindicat treballarà per a la millora de les condicions laborals i coordinarà convocatòries nacionals a les comarques del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès.

Les persones que tenen responsabilitats en la nova Unió Territorial són: Carles Herguedas, secretari de Coordinació i Portaveu; Josant Valverde, secretari d’Acció Sindical; Isabel Obenza, secretària d’Igualtat; Gerard Pla, secretari de Comunicació i Toni Vidal, secretari de Territori.

D'aquesta manera, la Intersindical-CSC confirma el seu creixement arreu del país i en tots els sectors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: