Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arran Tarragona afirma que han detingut un militant de la seva assemblea

Es tractaria del jove que estava en recerca pels aldarulls posteriors a la sentència del Tribunal Suprem

Imatge dels familiars dels detinguts, de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i dels concentrats davant els jutjats en la concentració de suport dels detinguts pels aldarulls a Tarragona, el passat 20 d'octubre del 2019 Imatge dels familiars dels detinguts, de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i dels concentrats davant els jutjats en la concentració de suport dels detinguts pels aldarulls a Tarragona, el passat 20 d'octubre del 2019 MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dilluns, 20 Gener 2020 18:40

Arran Tarragona ha explicat a través de Twitter que la policia ha detingut un militant de la seva assemblea. La piulada l'han feta aquest dilluns a la tarda i, segons ha pogut saber l'ACN, la persona detinguda seria un jove que estava en recerca per part dels Mossos d'Esquadra pels aldarulls posteriors a la sentència del Tribunal Suprem. El detingut es troba a la comissaria dels Mossos.

Per aquest dimarts, l'esquerra independentista ha convocat una concentració de rebuig a les nou del matí davant dels jutjats. Alerta Solidària va denunciar el passat 10 de gener una "ràtzia repressiva" després que es detingués un altre jove. Aleshores ja van anunciar que hi havia una altra persona que s'estava buscant, que seria la detinguda aquest dilluns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: