Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou lliura uns 400 kg d’aliments, recaptats a l’Espai Xic’S del Parc de Nadal, a Cáritas i Eluzai

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, fan entrega dels queviures a les seus de les respectives entitats

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, van fer entrega dels queviures a les seus de les respectives entitats L’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, van fer entrega dels queviures a les seus de les respectives entitats AJUNTAMENT DE SALOU
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Gener 2020 10:41

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, van lliurar divendres la recaptació d’aliments que es va aconseguir durant el Dia de Nadal Solidari, a l’Espai Xic’S Parc de Nadal, el passat 2 de gener.

Uns 400 kg conformen la recaptació d’aquest any: pasta, llet, arròs, llegums i conserves són els aliments que més es van recollir, però també se’n van recaptar d’altres com sucs, oli i brioixos. Eluzai, de l’Església Evangèlica de Salou, i Cáritas Salou són les entitats socials que han rebut els aliments, mentre que l’alcalde i la regidora han estat els encarregats de repartir-los.

L’alcalde, Pere Granados, ha valorat la gran tasca solidària que realitzen Cáritas i Eluzai i ha agraït “el compromís social que mantenen aquestes entitats per tal d’ajudar la ciutadania de Salou que disposa de pocs recursos”.

D’altra banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha afirmat que “des de l’Espai Xic’s del Parc de Nadal ens sentim molt agraïts pels gestos de solidaritat dels infants que van gaudir de les instal·lacions i que, a més de passar-ho bé, van pensar en els més necessitats”.

L’alcalde de Salou i la regidora van saludar els voluntaris i responsables d’ambdues entitats, Manuel Sancho i Jordi Marcos, de l’Associació d’Assistència Social Eluzai; i Esteve Tomàs, director de Càritas Interparroquial de Salou, entre altres, com Joan Roig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: