Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions a l'11a caminada solidària per La Muntanyeta

La sortida tindrà lloc a Tarragona el proper 6 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Paràlisis Cerebral

Imatge d'arxiu de la caminada solidària per La Muntanyeta del 2018 Imatge d'arxiu de la caminada solidària per La Muntanyeta del 2018 ARXIU / APPC
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Setembre 2019 11:15

Les inscripcions a la 11a edició de la caminada solidària per La Muntanyeta ja estan obertes. Un any més, des de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) arriba aquesta marxa solidària per donar suport a les persones amb paràlisi cerebral i a les seves famílies.

Enguany, la caminada tindrà lloc el proper diumenge 6 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. És per això que des de l’organització es fa una crida a la participació, ja que serà una jornada per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral.

Les inscripcions es poden fer a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta. També es poden fer a les oficines del centre, al carrer Muntanya de Sant Pere, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

El donatiu per participar a la caminada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, la inscripció és de 5 euros, i els menors de 5 anys i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta. Tots els participants rebran com a obsequi una camiseta i una bossa commemorativa, així com gaudiran d'un bon esmorzar.

Cal destacar que el recorregut d'aquesta marxa és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. Com ja és habitual, la sortida tindrà lloc des del Balcó del Mediterrani, i després de recórrer la costa tarragonina, s'arribarà a les instal·lacions de l'entitat, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí se celebra una jornada de portes obertes perquè tothom conegui la tasca que s'hi realitza, així com se serveix l'esmorzar a tots els participants.

A més, encara que no es participi a la caminada es pot fer un donatiu a la pàgina oficial http://www.appctarragona.org

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: