Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de la Granja estrena les activitats d’estiu del Morell amb dos dies de gresca

Els Tàrraco Surfers i Rock Inside posaran música a la cita de divendres 5 de juliol / El dissabte 6 de juliol serà el torn de la tradició, amb missa, sardanes, capgrossos, i sopar popular

Imatge del sopar amb carmanyola en una edició anterior de la Festa de la Granja al Morell Imatge del sopar amb carmanyola en una edició anterior de la Festa de la Granja al Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 18:36

El mes de juliol és sinònim de festa al Morell. Els dies 5 i 6 de juliol, tindrà lloc la Festa de la Granja, en què la Granja dels Frares serà l’escenari que s’omplirà d’activitat durant dos dies. Des del tradicionals sopar de carmanyola, els concerts i els diversos espectacles fins a la tradicional missa i els balls de l’Associació Cultural Sardanista i el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix, aquests dos dies donaran el tret de sortida a un mes replet de festes al Morell.

El divendres 5 de juliol, a partir de les 20 h, i sortint des de davant del Centre de Serveis per a la Gent Gran, arrencarà l’excursió fins a la Granja. Un cop allà, tothom podrà recuperar forces amb un sopar de carmanyola que tindrà lloc a les 21 h. Així, s’oferirà aigua i coca de recapte als assistents, prèvia compra d’un tiquet de dos euros. I a partir de les 23:30 h, els Tàrraco Surfers i Rock Inside s’encarregaran de posar música a la festa fins a la matinada.

L’endemà, dissabte 6 de juliol, l’activitat començarà una mica abans, a les 19 h, amb l’actuació del grup d’animació infantil Marieta Voltereta. A les 20 h, es farà la tradicional missa a l’ermita i, en acabar, serà el torn de la tradició amb els balls amb l’Associació Cultural Sardanista i el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix. Ja a la nit, a partir de les 22 h, començarà el sopar popular a la fresca, amb pa amb tomàquet i embotit, gelat per postres, aigua i vi. El tiquet del sopar costa 6 euros, la fiança de neteja de la taula és d’un euro, i cal abonar dos euros per les cadires dels nens. A més, a partir de les 23:30 h, hi haurà ball amb el grup Banda Sonora.

Aquesta informació es pot ampliar al mateix Centre o bé al telèfon 977 84 21 76.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: