Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 29031, un cinquè premi, repartit parcialment a Tarragona, Reus, Riudecols i les Borges del Camp

També s'han venut dècims a Cerdanyola, Gelida, la Llagosta, Mataró i Viladecans / Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie

Els propietaris i treballadores de l'administració número 19 de Tarragona, 'La Fortuna', celebrant el 5è premi amb un cartell amb el número 29031 Els propietaris i treballadores de l'administració número 19 de Tarragona, 'La Fortuna', celebrant el 5è premi amb un cartell amb el número 29031 JUAN CARLOS ROJAS
Societat ACN
Dissabte, 22 Desembre 2018 10:28

El 29031, el quart cinquè premi que s'ha cantat de la rifa de Nadal, s'ha venut parcialment a l'administració 19 de Tarragona (16 sèries) i a la número 24 de Sabadell (4 sèries). Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie.

A més, també s'han venut dos dècims a l'administració 2 de Cerdanyola del Vallès i a la de Riudecols. Finalment també s'ha col·locat un dècim d'aquest cinquè premi a l'administració 1 de Gelida, a la número 1 de La Llagosta, a la número 12 de Mataró, a la 7 de Viladecans, a les Borges del Camp i a Reus. Aquest premi s'ha cantat a les 10.01 hores i suposa 300 euros per cada euro apostat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: