Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els joves de l’Institut de Roda organitzen el seu Gran Recapte d’Aliments particular

Els joves van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, que han estat donats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà

El grup joves de l'Institut Roda de Berà que va aconseguir recaptar prop de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat El grup joves de l'Institut Roda de Berà que va aconseguir recaptar prop de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Desembre 2018 08:00

La Regina, l’Unai, el Xavi, el Tomás, el Cristian, el Juan i la Laura, alumnes de l’Institut Roda de Berà, van pensar que seria bona idea organitzar, en el marc de la campanya solidària nacional el Gran Recapte d’Aliments, un recapte particular, dins del propi centre. Amb l’ajuda del coordinador, Josep Maria Fortuny, i de la professora Estela Simó, així com amb la implicació de la resta del professorat i de tot l’alumnat, van organitzar la campanya solidària com si d’un concurs es tractés, per tal d’incentivar la participació. Fins i tot van editar un vídeo el qual va ser difós a través de les xarxes socials per convidar a tots a participar-hi.

Cada aliment i producte d’higiene tenia un valor diferent, per exemple, un pot de cigrons valia un punt; l’escuma d’afaitar dos punts; i els bolquers, els potitos infantils o el xampú tenien un valor màxim de tres punts. Totes les classes van competir entre elles portant el màxim de productes per esdevenir les guanyadores, i finalment van ser les classes de 1rA i 3rC les millors.

En total es van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, els quals han estat donats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

El passat 13 de desembre, la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, va ser-hi amb els impulsors d’aquesta acció, així com amb els delegats de les classes guanyadores, Judith Muñiz, de 1rA, i Claudia Sánchez i Álex García, de 3rC, i amb els seus tutors, Joan Roig i Magda Juan, per tal de donar-les-hi les gràcies a tots i totes per posar en marxa aquesta gran iniciativa solidària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: