Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de professors del Vendrell inicia un dejuni continuat per relleus en suport a la vaga de fam dels presos

Entre els docents de l'Institut Baix Penedès, hi ha l'exregido de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Martí

Imatge d'arxiu de l'IES Baix Penedès Imatge d'arxiu de l'IES Baix Penedès CEDIDA
Societat Reus Digital
Dimecres, 05 Desembre 2018 09:38

Un grup de professors de l'Institut Baix Penedès, al Vendrell, han iniciat un dejuni continuat per relleus de suport a la vaga de fam desenvolupada en aquests moments per quatre dels presos polítics. El dejuni de suport el farà cada dia, durant 24 hores, un professor o professora diferent. Cada dia, un agafa el relleu de l'altre i passa a estar-se 24 hores sense ingerir cap tipus de sòlid. En acabar la jornada, un altre professor o professora agafa el relleu de l'anterior. Un dels docents és l'exregidor cupaire a l'ajuntament de Tarragona Jordi Martí.

Aquesta forma de s"olidaritzar-se amb la lluita dels presos polítics no suposa cap problema per desenvolupar" la tasca docent, s'ha precisat a través d'un comunicat, i "mostra clarament que la societat catalana no restarà impassible davant la negació de drets jurídics bàsics a les persones que es mantenen detingudes per l'Estat espanyol, pendents d'un judici que es mostra des del primer minut com a profundament injust".

El dejuni continuat de suport ha començat aquest dimarts i "no s'interromprà fins que acabi la vaga de fam" dels presos. Des de l'Institut Baix Penedès, "encoratgem la resta de treballadors catalans a afegir-se al suport a qui lluita pacíficament però de forma decidida per les llibertats col·lectives i individuals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: