Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració davant Go Fruselva per denunciar la "precarietat laboral" de la plantilla subcontractada

La concentració es farà davant de l'empresa de la Selva del Camp, aquest dilluns 15 d'octubre, a les 14:00h

Imatge d'arxiu de les instal·lacions de Go Fruselva, al polígon Mil·lenium de la Selva del Camp Imatge d'arxiu de les instal·lacions de Go Fruselva, al polígon Mil·lenium de la Selva del Camp ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Octubre 2018 13:38

La FeSMC – UGT de les Comarques de Tarragona ha convocat una concentració dilluns, 15 d’octubre, a les 14.00 h, davant l’empresa Go Fruselva, al polífon Mil·lenium de la Selva del Camp, per denunciar "la precarització" de les condicions laborals i salarials de la seva plantilla subcontractada a través de l’empresa multiserveis Bercose.

Go Fruselva, empresa del sector agroalimentari dedicada a l’exportació de sucs, té una plantilla de més de 500 treballadors subcontractats a través de l’empresa multiserveis Bercose.

El sindicat denuncia "la mala pràctica" de Bercose amb una convocatòria de procés electoral "amb coaccions als treballadors i treballadores per negociar un conveni inferior al del sector", asseguren.

Segons la UGT, "la mala pràctica de les empreses multiserveis o empreses de serveis integrals que ofereixen serveis auxiliars a terceres empreses". Alhora, critiquen que regulen les condicions laborals "mitjançant convenis propis d’empresa amb condicions laborals i sous mínims, evitant l’aplicació dels convenis col·lectius sectorials". La contractació d’empreses multiserveis, segons el sindicat, suposa per a l’empresa usuària "una reducció de costos de l’activitat, a costa d’una major desregularització de les relacions laborals, empitjorant i precaritzant les condicions laborals i salarials de les persones treballadores d’aquestes empreses, que poden arribar a cobrar fins a un 50% menys".

La UGT en el marc de la campanya “A igual treball, igual sou”, engegada l’any 2016, denuncia les empreses que fan ús d’aquesta fórmula que comporta la pèrdua de drets dels treballadors amb la precarització de les condicions de treball –jornada, càrrega de feina, categoria professional- i salarials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: