Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mig miler de persones marxen per la llibertat dels polítics empresonats a so de cassola i xiulet al Vendrell

La manifestació ha recorregut els carrers del centre i ha acabat amb música

Tram de la manifestació convocada per l'ANC al Vendrell, aquest dissabte 31 de març Tram de la manifestació convocada per l'ANC al Vendrell, aquest dissabte 31 de març SÍLVIA JARDÍ / ACN
Societat ACN
Dissabte, 31 Març 2018 14:16

Mig miler de persones han participat aquest dissabte en una marxa per l'alliberament dels "presos polítics" convocada per l'ANC del Vendrell. A la convocatòria, que ha secundat el CDR del municipi, s'han sumat centenars de veïns i, a diferència de la cita de cada dissabte, també s'hi han sumat ciutadans que gaudeixen de les vacances de Pasqua al Vendrell.

La manifestació ha recorregut els carrers del centre a so de cassola i xiulet i amb el lema 'Llibertat presos polítics'. Josep Maria Llasat, de l'ANC, ha afirmat que "el poble no falla mai des de fa sis anys": "els nostres presos i exiliats confien en nosaltres i no defallim", ha afirmat Llasat, que ha apuntat que cada dissabte es mobilitzen per "no oblidar-los".

La marxa ha acabat amb un to festiu, amb música de gralla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: