Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Matías Alonso (Cs): “Avui sí podem dir que Ciutadans som la primera força a Catalunya i a Tarragona”

Ciutadans s'ha imposat a la demarcació de Tarragona, amb sis diputats

Matías Alonso i Lorena Roldán rebent els aplaudiments dels militants i simpatitzants de la sala Matías Alonso i Lorena Roldán rebent els aplaudiments dels militants i simpatitzants de la sala J.CARTANYÀ
Societat Josep Cartanyà
Divendres, 22 Desembre 2017 00:07

“Avui hem guanyat les eleccions. Ho hem fet a Catalunya, ho hem fet a la província de Tarragona i ho hem fet a la ciutat de Tarragona”. Així ha començat el discurs de celebració de la victòria de Ciutadans a les eleccions del 21-D, Matías Alonso, cap de llista per Tarragona de la formació taronja. Alonso ha donat “120.000 “ als votants tarragonins i “1, 2milions de gràcies” als votants catalans.

El candidat tarragoní ha dit que Ciutadans és un projecte per Catalunya i per Espanya “que ha crescut i que creixerà per a la regeneració de la política catalana i espanyola”. Alonso també ha tingut paraules per a Inés Arrimadas, “la millor política catalana”, i ha lloat la feina de l'equip de campanya i de les noves incorporacions al Parlament de Catalunya.

Finalment, Matías Alonso ha sentenciat: “Avui no acaba res. Ha acabat una jornada electoral i ara cal treballar per un somni a Catalunya: Fer de Catalunya la principal comunitat autònoma d'Espanya i l'impuls d'Espanya”.
Pel que fa a la majoria del bloc independentista, Alonso ha lamentat que els partits que guanyen en vots no puguin veure traduïda la seva força en escons.

Alonso ha acabat destacant el sisè escó aconseguit a última hora de la nit a la demarcació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: