Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alejandro Fernández (PP) creu que el 21D servirà per veure quina és l'opinió de la ciutadania de Catalunya

El candidat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, ha votat al col·legi Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau

El cap de llista per Tarragona del PP, Alejandro Fernández, dipositant el vot El cap de llista per Tarragona del PP, Alejandro Fernández, dipositant el vot TARRAGONA21.COM
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 12:41

El cap de llista del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, ha acudit en aquest punt de votació, cap a les 10:30h, acompanyat de familiars i companys de partit. En declaracions a Tarragona Ràdio, Fernández ha dit que aquests comicis "han de servir per veure quina és l’opinió de la ciutadania de Catalunya". El candidat dels populars espera que hi hagi una alta participació

Alejandro Fernández també ha tingut unes paraules de condol i suport a la família i amics del portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, -fallit ahir-, de qui va ser company a l'Ajuntament de Tarragona.

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre queda recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: