Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Farmacèutics i advocats de Tarragona posen en marxa el ‘Mes + solidari’

Donacions de sang i exposicions a favor dels refugiats són algunes de les activitats que es realitzaran

Exposició a favor dels refugiats pel 'Mes + solidari' Exposició a favor dels refugiats pel 'Mes + solidari' CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 12:03


Des del 15 de desembre i fins al 15 de gener de 2018 el Col•legi de Farmacèutics de Tarragona (COFT) i l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) col•laboren en el que han anomenat el ‘Mes + solidari’. Una iniciativa amb l’objectiu de reforçar els valors solidaris en el marc de les festes nadalenques i donar veu a ONGs i entitats assistencials del territori.

Per començar aquesta campanya el passat 15 de desembre es va realitzar una donació de sang amb el lema ‘Aquest Nadal l’amic invisible ets tu’. Una altra de les activitats programades serà aquest divendres 22 de desembre amb l’exposició ’11 vides en 11 maletes’ dedicada a les situacions dels refugiats i a donar a conèixer la seva història. Per això la mostra recull onze històries de refugiats amb maletes que inclouen els seus recorreguts, objectes il•lustratius i dibuixos de nens. L’exposició estarà oberta al públic fins al 15 de gener de 2018 i es podrà visitar al vestíbul de la seu col•legial a Tarragona de les 9h a les 19h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: