Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) lamenta la mort del president Albert Abelló

Tot just aquest capvespre estava previst l’últim Consell d’Administració de l’any del CAT que presidia el mateix Abelló

Albert Abelló, al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el passat 21 de juny, durant l'acte d'inauguració de la planta d’ozó per millorar la qualitat de l’aigua Albert Abelló, al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el passat 21 de juny, durant l'acte d'inauguració de la planta d’ozó per millorar la qualitat de l’aigua CAT
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2017 19:10

El president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), Albert Abelló i Hierro, ha mort sobtadament a causa d’un infart a primera hora de la tarda d’aquest dimecres, 20 de desembre, mentre es trobava al seu despatx professional, prop del mercat de Tarragona.

La notícia ha sorprès el conjunt de la societat i a tots els membres del CAT. El director gerent, Josep-Xavier Pujol, ha mostrat la seva estupefacció per la notícia. Tot just aquest capvespre estava previst l’últim Consell d’Administració de l’any del CAT que presidia el mateix Abelló. El Consell d’Administració i el personal han traslladat el condol a la família, en nom de tot el Consorci.

El 24 de juliol de 2016 el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va donar possessió del càrrec de President del CAT a Albert Abelló d’acord amb allò que es preveu als articles 5, 6 i 7 dels Estatuts amb relació als representants que designa la Generalitat de Catalunya.

Durant la seva presidència al CAT, s’ha posat en marxa la planta d’ozó per millorar la qualitat de l’agua i que va inaugurar el president de la Generalitat el passat 21 de juny. També tenia previst posar en marxa un ambiciós Pla Estratègic pel quadrienni 2018-2021, que feia unes setmanes s’ha enllestit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: