Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC proposa reduir a menys de 15 minuts l'espera d’una ambulància

La candidata falsetana Maria Jesús Sánchez afirma que els veïns de les comarques d'interior han patit temps d'espera de fins a 30 minuts

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 18:24

La candidata socialista a les eleccions del 21-D i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Falset, Maria Jesús Sánchez, ha avançat que el programa a les eleccions proposarà reduir a menys de 15 minuts el temps d'espera per l'arribada d'una ambulància d'emergències a la demarcació de Tarragona . Segons Sánchez, “els veïns de les comarques de l’interior coneixem de primera mà el que han suposat les retallades en salut que ha impulsat el Govern de Junts pel Sí perquè les hem experimentat i patit en carn pròpia.” La candidata considera que les retallades "han comportat que els temps d’espera s’hagin incrementat i hagin arribat a ser superiors, en alguns casos, als 30 minuts".

Des del PSC diuen que asseguraran que els temps d’espera siguin iguals per a tota la població, independentment del lloc on visquin, ja sigui a Barcelona o a Ulldemolins. En el mateix sentit s’ha manifestat la cap de llista socialista per Tarragona a les eleccions del 21-D, Rosa Maria Ibarra, qui ha lamentat que els anys de Govern de Mas, Puigdemont i Junqueras “hagin malmès el model sanitari públic català".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: