Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els espanyolistes reuneixen a Tarragona unes 4.000 persones

La concentració a favor de la unitat d'Espanya que va congregar unes 4.000 persones a la plaça de la Font va demanar la presó per a Puigdemont

Concentració unionista ahir a la tarda a la plaça de la Font de Tarragona Concentració unionista ahir a la tarda a la plaça de la Font de Tarragona TARRAGONA21.COM
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Octubre 2017 08:40

Centenars de banderes espanyoles han onejat a la plaça, on s’han sentit crits de ‘Viva España, visca Catalunya’ i ‘Puigdemont, a la presó’. Davant de l’Ajuntament els manifestants portaven una gran pancarta, amb el lema: ‘Ja n’hi ha prou. Per la democràcia i pel respecte a la llei’.

Altres pancartes subratllaven: ‘La unitat d’Esanya ni es vota ni es negocia’, ‘S’ha acabat el silenci’, ‘Voti, voti, voti, de la CUP el qui no voti’, i també ‘A por ellos’, en referència al polèmic crit de guerra que es feia des de diferents poblacions espanyoles quan la els combois de la Guàrdia Civil es traslladaven a Catalunya.

S’ha sentit diversos cops l’himne espanyol i la cançó ‘Mediterráneo’, de Joan Manuel Serrat, i a l’inici de la protesta dos agents dels Mossos d’Esquadra que s’havien presentat a la plaça i l’han hagut d’abandonar entre la cridòria de la multitud, que els ha retret el seu comportament la jornada del referèndum. Un dels organitzadors de la manifestació, Javier Carrión, regidor del PP a Constantí, s’ha acostat al lloc per evitar que la cosa anés a més i calmar els ànims.

A la concentració hi han assistit representants del PP -com el portaveu, el tarragoni Alejandro Fernández, a més de regidors a l’Ajuntament de Tarragona- i representants de Ciutadans, com el diputat al Congrés Sergio del Campo.

A la concentració també hi ha assistit l’expresident de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, que, per xarxes socials, ha explicat que s’ha trobat per sorpresa amb la concentració. “Tarragona, capital d’Espanya”, ha piulat Bosch enmig de la multitud.

Es completava així a Tarragona i a diferents punts d’Espanya una jornada en què al matí una concentració protestava també a la plaça de la Font demanant diàleg, i per la tarda es reclamava a mateix lloc no cedir “a la il·legalitat”. S’ha fet palès de nou que el carrer està en bona part en mans dels ciutadans, siguin de la línia que siguin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: