Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades acull dissabte la XIII Jornada astronòmica

La inscripció a la jornada organitzada per l’associació astronòmica Torroja del Priorat es pot fer el mateix dissabte, a les 10h, al Centre Cívic de Prades

Imatge d'arxiu d'una jornada astronòmica Imatge d'arxiu d'una jornada astronòmica ALEIX ROIG
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 06 Octubre 2017 21:45

Aquest dissabte dia 7 d’octubre es celebrarà a Prades la XIII Jornada Astronòmica, organitzada per l’associació astronòmica Torroja del Priorat. Es tracta d’una jornada amb diverses activitats per a tots els públics, dedicada al coneixement i observació del cosmos.

Entre les activitats hi trobarem una passejada, la presentació d’un llibre i diverses xerrades sobre temes astrològics de tot tipus, com meteorits, tècniques d’obtenció d’imatges solars, la relativitat d’Einstein, etc. Les activitats s’aniran desenvolupant durant tot el dia, fent un descans per esmorzar i per dinar. Per a finalitzar l’acte, s’organitzarà una plantada de telescopis a les 21h.

La inscripció a l’acte es pot realitzar al Centre Cívic de Prades el mateix dissabte a les 10h i té un cost simbòlic de 2 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: