Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fundación Repsol obre una convocatòria d'ajuts a projectes socials 2017-2018

Va adreçada a projectes que es desenvolupin a l'entorn proper a Tarragona

Entrega d'un dels premis, l'any passat Entrega d'un dels premis, l'any passat CEDIDA.
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 06 Octubre 2017 18:20

Fundación Repsol ha posat en marxa una convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l'entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s'emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir unes línies d'actuació prioritàries. En primer lloc, projectes per a col·lectius vulnerable, és a dir, que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat, i que contribueixin a la igualtat d'oportunitats i la inserció social; la promoció del desenvolupament social i educatiu d'infants i joves de famílies en situació de pobresa; els projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d'oci infantil; així com d'atenció a necessitats bàsiques, o promoció d'hàbits saludables i millora en la qualitat de vida.

Un altre àmbit prioritari és el de la discapacitat i dependència, és a dir, es contemplaran aquelles propostes que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desenvolupament psicosocial d'aquest col·lectiu.

El desenvolupament d’aquests projectes haurà de ser de caràcter local, es valorarà molt positivament que aquests s'executin a l'entorn proper de Tarragona i en un període d'execució mai anterior al desembre de 2017. El termini de presentació de candidatures finalitza, el proper 19 d'octubre a les 23:59 (GMT + 1). Al novembre es publicarà al web de Fundación Repsol la llista dels projectes guanyadors.

La convocatòria per a projectes socials es pot consultar aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: