Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pla d'ocupació al Baix Penedès per fer front a l'atur

Amb el suport de la Diputació de Tarragona, s'ha creat una brigada forestal que començarà a treballar a Banyeres 

Un treballador de la brigada forestal inclòs en el nou pla d'ocupació comarcal del Baix Penedès Un treballador de la brigada forestal inclòs en el nou pla d'ocupació comarcal del Baix Penedès CCBP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Mai 2017 16:21

Els plans d'ocupació que el Consell Comarcal del Baix Penedès pot impulsar amb el suport de la Diputació de Tarragona són, a hores d'ara, una de les vies que més resultat donen per fer front a la situació d'atur d'un elevat percentatge de persones de la comarca.

Aquesta setmana un grup de treballadors en situació d'atur ha format una brigada forestal que començarà treballant a Banyeres del Penedès i que, al llarg dels pròxims mesos (fins al novembre), passarà per Llorenç del Penedès, Santa Oliva, l'Arboç i Bellveí.

La presidenta del Consell Comarcal, Eva Serramià, va explicar en la presentació de la nova mesura que l'objectiu és “revertir la situació i millorar els índexs d'ocupació de la comarca”.

Aquests plans d'ocupació s'uneixen al treball conjunt que els diferents municipis del Baix Penedès fan per atraure inversió industrial i logística, i sobretot a la feina que es fa per millorar la formació de les persones desocupades en situació d'atur de llarga durada.

El Baix Penedès va tancar el 2016 amb una taxa d'atur d'un 21,47% –segons les xifres oficials de la Generalitat–, que s'ha mantingut per sobre dels 8.000 aturats durant els primers mesos del 2017. Els indicadors milloren respecte a les taxes d'anys passats, però obliguen la comarca a avançar per fer front a la situació.

El Dia de l'Emprenedor al Vendrell

La Xarxa Emprenedora de l'Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració de Caixa Bank, va presentar ahir la novena edició del Dia de l'Emprenedor, que se celebrarà dimecres que ve, sota l'eix vertebrador de les Tendències. La jornada, pensada per a emprenedors i empresaris, tindrà lloc al Mas de les Gralles, al nucli de l'Ortigós de la Bisbal del Penedès.

El programa té l'objectiu d'aportar coneixements, novetats i, sobretot, afavorir un espai per a la relació entre les empreses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: