Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Passeja espiritual per la Cartoixa d'Escaladei

El Grup ReBla't proposa aquest divendres un passeig pels diferents espais de la Cartoixa, tot recollint l'espiritualitat de la música de Bach

La Cartoixa d'Escaladei serà l'escenari de la 2a Passejada Espiritual La Cartoixa d'Escaladei serà l'escenari de la 2a Passejada Espiritual ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 25 Agost 2022 21:06

Aquest divendres 26 d'agost, a les 19 h, tindrà lloc la 2a Passejada Espiritual per Escaladei. El Grup ReBla't recollirà l'esperitualitat de la música de J.S. Bach en diferents espais de la Cartoixa.

L'espiritualitat de la música en J. S. Bach, és un fet, un motor, i una fi. Tot el seu treball musical, era dedicat a una forma d'existir superior, i la música el medi de connexió. El Grup ReBla'T, uneix l'espiritualitat d'aquesta música, i la transporta a diferents espais de la Cartoixa d'Escaladei, espai que transpira espiritualitat, i proposa un passeig pels seus espais, juntament amb l'audició d'algunes de les seves obres més íntimes, les obres per a instrument sol. Un passeig per anar a trobar la música del geni alemany, per anar-se a trobar un mateix, per anar a gaudir de la música de Bach.

Per aquesta ocasió, el grup ReBla'T, ha preparat les tres últimes Suites per a violoncel, que transmetran, cadascuna en un espai diferent d'aquest monument màgic, tota la pau, serenor, recolliment, i cerca interior que transmeten aquestes peces.

Les entrades es poden adquirir per 15 euros en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: