Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Montblanc impulsa la rehabilitació integral del Sindicat de Vinyaters

Les obres tenen un pressupost d'1,7 MEUR i opten a la convocatòria d'ajuts de PIREC

L'edifici del Sindicat de Vinyaters de Montblanc L'edifici del Sindicat de Vinyaters de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Patrimoni ACN
Dijous, 16 Juny 2022 12:34

L'Ajuntament de Montblanc impulsa les obres de rehabilitació integral de l'edifici del Sindicat de Vinyaters, datat del 1917 i obra de l'arquitecte Cèsar Martinell. L'espai, que és de propietat municipal, és una de les joies del modernisme agrari de la comarca de la Conca de Barberà. El projecte de restauració dels elements patrimonials per adaptar-los als nous usos suposarà una inversió d'1.790.482 euros. El consistori ha presentat l'actuació a la convocatòria del Programa de Impulso de Edificios Públicos de Entidades Locales (PIREC), que convoca el govern espanyol. En el cas d'assolir els ajuts, aquests poden arribar a finançar el 80% del cost global de l'obra. L'Ajuntament finançarà la part restant dels treballs.

La rehabilitació del Sindicat de Vinyaters és el segon projecte que presenta l'Ajuntament a la convocatòria de PIREC. El primer d'ells es va lliurar fa dues setmanes i contempla la restauració de l'edifici del Jutjat de Montblanc. Aquesta intervenció està valorada en 938.000 euros i té com a objectiu la consolidació de la teulada, l'eliminació de les barreres arquitectòniques existents i també habilitar d'espais específics, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: