Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra se suma a les Jornades Europees de Patrimoni amb activitats a l’entorn dels boters

La visita a l'exposició sobre l’ofici de boter a Torredembarra explica els orígens d’aquesta professió a la vila i els seus principals actors

L'exposició sobre l’ofici de boter a Torredembarra explica els orígens d’aquesta professió a la vila i els seus principals actors L'exposició sobre l’ofici de boter a Torredembarra explica els orígens d’aquesta professió a la vila i els seus principals actors ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Octubre 2021 00:03

Torredembarra se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) que es duran a terme aquest cap de setmana.

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ha organitzat una visita a l'exposició 'El nostre patrimoni: els boters' , una xerrada i la projecció d'un vídeo sobre aquest ofici.

La visita a l’exposició 'El nostre patrimoni: els boters' es farà els dies 8 i 9 d’octubre, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h, a la Sala Lluís d’Icart. L'activitat és gratuïta. La mostra sobre l’ofici de boter a Torredembarra explica els orígens d’aquesta professió a la vila i els seus principals actors. També fa un recorregut per les eines que es feien servir.

L'exposició es complementa amb una xerrada explicativa el divendres, 8 d’octubre, a les 20 h, a càrrec de Gabriel Comes, al Pati del Castell, i la projecció del vídeo 'La memòria dels boters' durant tot el dissabte.

Aquesta mostra habitualment es troba exposada en una part de la Sala Lluís d’Icart, però durant aquest estiu, per motius d’organització de l’espai, ha estat desada. El fet de fer servir, en aquest cas, tot l’espai expositiu de la Sala Lluís d’Icart faran la visita més atractiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: