Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc impulsarà l'ermita de Sant Josep com a espai de lleure

L'Ajuntament ha fet públiques aquesta setmana les bases de concessió per a l'explotació del bar-restaurant de l'ermita

Ermita de Sant Josep de Montblanc Ermita de Sant Josep de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 28 Febrer 2020 07:49

L'entorn de l'ermita de Sant Josep fa anys que es troba en un estat de deixadesa i abandó, malgrat que anys enrere era un dels punts neuràlgics del lleure a la Conca de Barberà.

Malgrat la situació en que es troba l'ermita i l'entorn, encara avui continua sent un punt de referència per molts montblanquins i gent de la comarca, ja sigui per desenvolupar activitats esportives o bé lúdiques. Cal recordar que l'ermita de Sant Josep és un dels punts d'entrada a les Muntanyes de Prades, doncs, es troba a les portes de la Vall de Lladrons i la Pasquala. Les instal·lacions, malgrat tot, continuen acollint calçotades i celebracions diverses, encara que l'espai no es trobi en unes condicions adequades i òptimes.

Per això l'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc és conscient que ha estat un espai desatès i que cal revitalitzar la zona, i és per aquest motiu que s'estan realitzant un seguit de millores per tal de poder tornar a obrir el bar-restaurant i dinamitzar tot l'espai de lleure. Les millores que s'estan realitzant actualment són per rehabilitar l'edifici -cuina, pis, tancament-, així com la façana i els lavabos públics. 

El bar-restaurant de l'ermita

Aquest setmana s'han fet públiques les bases de la concessió per a l'explotació del bar-restaurant de l'ermita de Sant Josep. L'edifici és un equipament de l'Ajuntament de Montblanc que, amb aquesta concessió, pretén configurar com un espai per al desenvolupament d'activitats educatives, culturals i d'oci, essent el bar-restaurant un complement dels diversos serveis del conjunt de l'equipament.

La present concessió tindrà una durada de tres anys prorrogables, reservant la contractació a aquelles entitats socials amb l'objectiu de promoure la inserció sociolaboral i oferir serveis a les persones amb diversitat funcional i/o amb problemàtica de salut mental, així com també a d’altres persones amb greus problemes d’inserció laboral i/o risc d’exclusió social.

Amb aquestes intervencions s'espera que es torni a revitalitzar aquest espai, a fi que es consolidi com un espai preeminent de lleure, cultural, esportiu i lúdic de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: