Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada per descobrir Sant Magí de la Brufaganya i els seus entorns

Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra celebra la 3a Diada d'Òmnium, aquest diumenge 14 d'abril

Imatge d'arxiu del santuari de Sant Magí de la Brufaganya, situat al terme de Pontils (Conca de Barberà) Imatge d'arxiu del santuari de Sant Magí de la Brufaganya, situat al terme de Pontils (Conca de Barberà) ARXIU / SANTUARIS.CAT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2024 10:49

Òmnium Cultural Conca de Barberà i Baixa Segarra celebrarà la tercera edició de la seva Diada el diumenge 14 d'abril. Aquest any es visitarà Sant Magí de la Brufaganya, situat al terme de Pontils, per descobrir aquest indret ple d'història i misteri i conèixer les tasques de rehabilitació que s'hi fan.

La jornada s'iniciarà, a les 09:30 h, amb un esmorzar de forquilla, organitzat per l'Associació d'Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn. Amb les piles carregades es farà una visita al santuari i s'explicaran les tasques de rehabilitació que s'estan duent a terme a la casa de l'Ermità. La jornada continuarà visitant la capella de les Fonts i Rocamora.

Inscripcions

La inscripció a l'activitat té un cost de 10 €, inclou l'esmorzar i les visites, i es pot realitzar a través d'aquest enllaç. Els diners recaptats aniran destinats a la restauració de la Casa de l'Ermità.

La Diada d'Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra va dirigida a tothom, sigui soci o no de l'entitat, i pretén donar a conèixer aquells racons i aquelles històries menys conegudes del territori i posar en valor la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: