Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Port Plaza Apartments, un edifici històric convertit en uns apartaments de gestió sostenible a Tarragona

Situat a la plaça dels Carros, busca “integrar-se en el teixit del barri i contribuir en el seu desenvolupament”

Imatge de l'edifici Port Plaza situat a la plaça dels Carros Imatge de l'edifici Port Plaza situat a la plaça dels Carros GRUPO BLAUMAR
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2024 12:00

El Grupo Blaumar ha convertit l’edifici històric de la plaça dels Carros de Tarragona amb uns apartaments de gestió sostenible. Es tracta d’un establiment rehabilitat amb un disseny que combina tradició i modernitat, adaptant l'edifici a les necessitats actuals sense trencar amb els seus elements històrics i patrimonials.

L’espai se situa prop del Port de Tarragona i a més d’oferir un lloc d’allotjament, busca “integrar-se en el teixit del barri i contribuir en el seu desenvolupament”. Des de Grupo Blaumar consideren que “tot i ser una zona propera a l’Amfiteatre és poc freqüentada per turistes”.

A més, Port Plaza Apartments “s'adapta a les necessitats diverses dels visitants que es detecten a Tarragona. Per una banda, viatgers que només passen una o dues nits a la ciutat o professionals que necessiten allotjament per estades mitjanes o llargues”. Aquests apartaments turístics ofereixen una zona de coworking i esmorzar continental tipus bufet, un tret que el diferencia d’altres allotjaments d’aquests tipus.

Apartaments “acollidors i sostenibles”

Port Plaza Apartments ostenta la certificació BREEAM® ES (únics apartaments en tot Tarragona en tenir-la) i la certificació energètica A, dues etiquetes que els converteixen “en una opció d’allotjament altrament sostenible”.

La certificació està avalada per sistemes com la instal·lació de limitadors de cabdal a les dutxes i les aixetes que permeten estalviar uns 3 litres cada minut.

Pel que fa al consum d’energia compta amb sistema bomba de calor reversible, del qual s'obté el màxim aprofitament energètic i un sistema de control remot, que permet controlar el malbaratament energètic. La velocitat de l’aire condicionat s’adapta a la norma UNE-EN-ISO 7730 de Benestar tèrmic millorant el confort dels clients dins l’habitació. L’edifici compta amb sondes per analitzar la qualitat de l’aire interior, que es renova completament cada 8 hores per a reduir la concentració de CO2 a les estances.

A més, l’edifici té nstal·lat un sistema d’energia solar fotovoltaica per produir electricitat per autoconsum immediat. Amb l'energia produïda per aquestes plaques fotovoltaiques més l'energia obtinguda mitjançant una altra la instal·lació solar tèrmica, se supera el 100% de les necessitats d'energia de l'edifici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: