Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils promociona a Irlanda la marca de turisme familiar, gastronòmic i esportiu

L'objectiu és mantenir i millorar la quota de mercat irlandès, que representa un 10% dels visitants estrangers

Imatge del mostrador de Turisme de Cambrils a la fira Holiday World Show Imatge del mostrador de Turisme de Cambrils a la fira Holiday World Show AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2024 07:42

El Patronat de Turisme de Cambrils, dins del seu pla de promoció del 2024, ha participat a la fira Holiday World Show els dies 26, 27 i 18 de gener. Aquesta fira és la més important pel sector de les vacances i el turisme que se celebra a Irlanda.

Turisme de Cambrils ha assistit a la fira de la mà de Turespaña, amb l'objectiu de reafirmar el posicionament del municipi com a destinació de turisme familiar, gastronòmic i esportiu. Unes 25.000 persones han visitat el recinte, i les que s'han acosta al mostrador cambrilenc s'han interessat molt per la destinació i són persones que coneixen i saben exactament on és Cambrils.

Cal tenir en compte que Espanya és la primera destinació triada pels irlandesos en quant a pernoctacions i Catalunya és la destinació que més turisme irlandès acull amb un 22%, seguit d'Andalusia i Canàries.

És per aquest motiu que el Patronat de Turisme de Cambrils acudeix a presentar-se de forma directa als operadors turístics, empresaris, agents de viatge i públic en general que participen en aquest esdeveniment i que contribuiran a mantenir i millorar la quota de mercat d'aquest país emissor.

Dels visitants que rep Cambrils, el 60.25% són estrangers i un 10% són irlandesos, sense comptar les persones que disposen de segona residència al municipi. És un percentatge que reclama una atenció especial per aquest mercat sempre molt fidel a la destinació i característicament familiar. De fet, Irlanda és el país europeu amb més llars on hi ha tres o més fills, amb un 27%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: