Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El punt més alt de la Ruta dels Miradors de Salou ja és visitable

Des de la Torre Mirador, al Turó de la Talaia, podem gaudir de vistes de Salou, Cambrils, el Golf de Sant Jordi, el Racó, la Pineda, Tarragona i la Badia del Francolí

La Torre Mirador, al Turó de la Talaia de Salou, ja és visitable La Torre Mirador, al Turó de la Talaia de Salou, ja és visitable AJUNTAMENT DE SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Desembre 2023 17:16

El punt més alt de la Ruta dels Miradors de Salou, situat a la Talaia i conegut com a mirador número 42, ja és visitable. Des del mirador, podem gaudir de vistes panoràmiques que abasten Salou, Cambrils i el Golf de Sant Jordi a l'oest, així com el Racó, la Pineda, Tarragona i la Badia del Francolí a l'est.

Aquesta imponent torre, amb forma de zigurat i una escala exterior, s'ha construït en el lloc on anteriorment s'alçava l'antic repetidor de TVE, que va ser el primer del Camp de Tarragona i es va inaugurar l'any 1962.

Aquesta setmana, en el transcurs d'una visita al mirador, Santiago Castellà, subdelegat del govern espanyol a Tarragona, ha elogiat l'excel·lent treball de Salou en la seva transició cap a una destinació turística ecològica, sostenible i intel·ligent, afirmant: "Avui és un dia per felicitar Salou".

Per la seva banda, Joan Basora, director corporatiu del Port de Tarragona, ha recordat el compromís compartit entre l'Autoritat Portuària i l'Ajuntament de Salou, posant en relleu els projectes col·laboratius i les inversions destinades a la millora del territori. Basora ha posat èmfasi en la inversió de 86.000 euros realitzada el 2022 i en la recuperació del Jaciment de la Cella, que contribueix a la sostenibilitat local.

L'alcalde Pere Granados, ha remarcat que aquesta zona acull ara "un dels miradors més atractius perquè permet el gaudiment d'unes vistes espectaculars de tot el Camp de Tarragona i del litoral".

La transformació de l'antic repetidor en aquesta nova estructura de fusta, una torre de 7 metres, ha mantingut les antigues lletres de TVE com a record.

Amb l'obertura d'aquest nou mirador, Salou reafirma el seu compromís amb el medi ambient i la promoció del turisme sostenible, oferint als visitants una oportunitat única de gaudir de l'entorn i de la bellesa i patrimoni natural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: