Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona implementarà noves mesures en el circuit d'arribada de creuers per millorar el servei i evitar aglomeracions

A partir del 30 de setembre s'habilitaran dues parades d'autobús quan arribin més de 3.000 passatgers

La regidora de Turisme de Tarragona, Montse Adán, acompanyada de la responsable comercial de Global Ports Holding, la directora comercial del Port i el president de l'Associació d'Hosteleria de Tarragona La regidora de Turisme de Tarragona, Montse Adán, acompanyada de la responsable comercial de Global Ports Holding, la directora comercial del Port i el president de l'Associació d'Hosteleria de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Turisme ACN
Dimecres, 20 Setembre 2023 16:04

L'Ajuntament de Tarragona implantarà noves mesures en el circuit d'arribada de creuers per millorar el servei i evitar aglomeracions. A partir del 30 de setembre, coincidint amb l'arribada d'un creuer amb 3.000 passatgers, el consistori habilitarà una segona parada d'autobús per als turistes que es desplacin fins al centre de la ciutat. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Montse Adan, després de detectar "mancances i deficiències en l'atenció i en la logística dels passatgers". Altres de les mesures acordades són la creació d'un dispositiu turístic que ofereixi informació de servei als creueristes, així com impulsar un canal de comunicació amb comerciants i restauradors per avisar-los de l'arribada de grans creuers.

Fins ara, molts dels turistes que arribaven amb creuer al port de Tarragona, després es desplaçaven amb autobús fins al centre de la ciutat per visitar-la. Una logística que es complicava amb l'arribada de grans creuers, provocants grans aglomeracions. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de descongestionar aquests punts de la ciutat, l'Ajuntament habilitarà un segon punt d'arribada, quan el creuer sigui de més de 3.000 persones. Aquest s'ubicarà a l'avinguda Catalunya, just davant del Camp de Mart.

Una altra de les millores que l'Ajuntament ha anunciat, després de consensuar les propostes amb el Port de Tarragona, l'empresa Global Ports Holding -operadora de la terminal de creuers- i l'Associació d'Hosteleria de Tarragona, és que s'establirà un dispositiu d'informadors turístics en el moment de l'arribada dels creueristes, aportant-los informació sobre comerç, patrimoni o espais d'interès, entre altres.

Finalment, el consistori vol crear un canal de comunicació amb els comerciants i restauradors de la ciutat "per tal que tinguin coneixement directe i amb antelació de l'arribada dels creuers", segons ha detallat Adan, qui ha afegit que d'aquesta manera podran "treballar amb previsió davant l'arribada d'un flux important de turistes en unes hores determinades"

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: