Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Ruta del Cister, a peu i amb bicicleta' rep més d'1 MEUR dels Next Generation

'GR175 La Ruta del Cister' ha estat escollit entre els cinc millors projectes turístics de la demarcació de Tarragona

Imatge d'una placa al terra que indica per on passa el recorregut intercomarcal 'GR175 La Ruta del Cister' Imatge d'una placa al terra que indica per on passa el recorregut intercomarcal 'GR175 La Ruta del Cister' CCCB
Turisme ACN
Divendres, 16 Desembre 2022 20:49

El projecte 'GR175 - La Ruta del Cister, a peu i amb bicicleta', presentat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ha estat un dels 196 projectes "turístics i sostenibles" que rebran fons dels Next Generation. Així ho ha dictaminat el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme que l'ha qualificat entre els cinc millors projectes presentats a les comarques de Tarragona i entre els disset millors de tot Catalunya.

Segons explica el Consell Comarcal en un comunicat, el Ministeri ha valorat la capacitat del projecte per dinamitzar i diversificar les economies de la zona, l'habilitat de fer valer el patrimoni natural i cultural, així com l'increment del mercat local a través d'un augment dels visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: