Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació aspira a finançar 18 projectes turístics valorats en 100 MEUR amb els fons 'Next Generation'

La millora d'un nou tram de la via verda a l'Ebre i una plataforma turística pionera, entre les propostes més ambicioses

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i de la vicepresidenta segons i presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, en roda de premsa La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i de la vicepresidenta segons i presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, en roda de premsa DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Turisme ACN
Dimarts, 21 Setembre 2021 13:17

La Diputació de Tarragona vol presentar 18 projectes del Camp i l'Ebre, relacionats amb el turisme sostenible, als fons europeus 'Next Generation'. La suma dels projectes s'eleva a gairebé 100 milions d'euros de pressupost. D'aquests, la majoria els plantegen municipis i comarques, i dos són propis de la institució.

La Diputació proposa la millora d'un nou tram de via verda, de Tortosa fins a la Ràpita -projecte valorat en 6,3 milions d'euros- i la creació d'una plataforma innovadora que aglutini tota l'oferta turística, incloent nous productes i experiències -pressupostada en 8 milions.

Malgrat no haver-hi calendari, la voluntat és licitar-los de forma immediata, supeditats a l'obtenció dels fons, si bé les expectatives s'han anat reduint.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: