Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d’Història de Cambrils proposa noves rutes i visites guiades pel cap de setmana

El programa 'Caps de setmana amb història' estrena les activitats temàtiques 'Pesca i tradició' i 'Entre la mar i la Via Augusta'

La ruta 'Pesca i Tradició a Cambrils' transcorrerà pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida des de la Torre del Port La ruta 'Pesca i Tradició a Cambrils' transcorrerà pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida des de la Torre del Port AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Setembre 2020 21:25

El Museu d’Història de Cambrils ha reorganitzat el programa de visites i estrena els 'Caps de setmana amb història', amb rutes guiades al port pesquer i a la Vil·la romana de la Llosa com a principals novetats. Els responsables del museu han reestructurat de forma completa l’oferta de continguts per adaptar-la a les normes de seguretat contra la Covid-19.

La situació sanitària va obligar a aturar l’activitat del museu durant uns mesos, però des de la represa a finals del juny s’ha estat treballant en un replantejament general de les visites a diferents espais en coordinació amb el Patronat de Turisme. El programa 'Caps de setmana amb història' redueix els horaris i aforaments, però permetrà ampliar l’oferta d’espais visitables i donarà servei el màxim de dies possibles, recollint suggeriments fets pels propis usuaris.

Així, els 'Caps de setmana amb història' permetran conèixer de forma comentada l’interior del Molí de les Tres Eres o la Vil·la romana de la Llosa. A més, també es podrà visitar la Torre del Port i el Refugi de la guerra civil del carrer Creus, dins de les rutes patrimonials per la trama urbana de Cambrils. Totes les activitats s’oferiran sota reserva prèvia en català i castellà.

La visita dominical a la Llosa 'Entre la mar i la Via Augusta' és una de les novetats: 

ruta la Llosa Cambrils

Nova ruta i nova visita guiada

Les principals novetats són la visita a la Llosa, anomenada 'Entre la mar i la Via Augusta' els diumenges, i la ruta 'Pesca i Tradició a Cambrils'. Aquesta transcorrerà pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida des de la Torre del Port i final al Moll de Ponent. La ruta farà servir com a suport els nous panells pedagògics sobre la pesca que Ports ha instal·lat recentment, i que van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: