Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les entitats de Reus tindran la seva oferta turística amb visites guiades

‘L’Estiu de les Entitats’ proposa a les entitats de la ciutat la possibilitat de fer visites guiades

La Ruta del Modernisme finalitza amb una visita al Gaudí Centre La Ruta del Modernisme finalitza amb una visita al Gaudí Centre REUS.CAT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juliol 2020 11:47

Amb el títol ‘L’Estiu de les Entitats’, la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus, en col·laboració amb l’Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció, proposa a les entitats de la ciutat la possibilitat de fer visites guiades. Durant aquest període de confinament, les persones vinculades a les entitats han hagut de fer front  a situacions difícils, cadascuna des d’àmbits i enfocaments diferents. Des de la regidoria es considera que ha arribat el moment, abans d’iniciar un nou curs, de reprendre l’activitat i la millor manera de fer-ho és conjuntament. Crear espais lúdics i de trobada servirà per començar amb més força i amb ganes de treballar en nous projectes.

Com diu la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, “un teixit associatiu fort, empoderat i cohesionat,  és un valor únic per a una ciutat, i és per això que des de la regidoria treballem en diferents projectes formatius, de suport,  d’acompanyament, de difusió,  i ara proposem a les nostres entitats que aquest estiu promoguin espais de trobada amb la seva gent i coneguin la seva ciutat, i que alhora facin d’ambaixadores del nostre patrimoni davant de familiars i amistats no reusenques”. “Qui millor que les persones que viuen i treballen per Reus per fer aquesta tasca”, ha afegit.

Aquesta oferta d’estiu, inclosa també a la campanya Estiu@Reus, s’enceta amb la proposta de dues visites per a tots els públics, la  Ruta del Modernisme i el Vermut i Botigues, que es podran anar ampliant durant el període de juliol a setembre, a mesura que la situació ho permeti. La Ruta del Modernisme és una visita guiada per conèixer quins són els edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat i que finalitza amb una visita al Gaudí Centre. En aquest cas, els grups oscil·laran entre 15 i 18 persones. D’altra banda, Vermut i Botigues és una visita guiada per conèixer les botigues més antigues de Reus i la cultura del vermut. En aquest cas, amb grups de 10 a 12 persones.

Les entitats que estiguin interessades a participar-hi hauran d’adreçar-se a la regidoria de Relacions Cíviques, al 977 010 029 o amb un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: