Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades Aventura Park obre les portes després del confinament

Ofereix el Paint Ball, l'Escape room, circuits d’obstacles, rocòdrom, el bosc prohibit, el tir amb arc i altres jocs a la reserva índia que es poden combinar amb un pícnic o una barbacoa

Prades Aventura Park ha reobert les seves portes Prades Aventura Park ha reobert les seves portes PRADES AVENTURA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 18:57

Després d'un temps de confinament, les instal·lacions de Prades Aventura Parc tornen a estar obertes per oferir experiències i aventures ambientada en el Far West americà. En elles, podem gaudir entre d’altres activitats, del PaintBall o l’Escape room (exterior) a Prades City. Dels circuits d’obstacles i Balanze Bike al desert. Del rocòdrom a les rocalloses. De l'orientació al bosc prohibit, el Western Ride (escola de Cowboys&guirls) al Gran Cañón o el tir amb arc i altres jocs a la reserva índia i combinar-ho amb un pícnic, o una barbacoa al mateix Park. A més, hi ha projectades més de deu novetats, esperant el moment de la reobertura.

El Paintball, una de les experiències que es poden viure al Prades Aventura Parc: 

Paintball Prades Park Aventura

Es tracta d’un espai ideal enmig de la natura per passar amb família i amics. Situat enmig de les Muntanyes de Prades, es poden celebrar aniversaris, comiats de solters, incentius d’empresa o qualsevol tipus d’esdeveniment festiu.

En aquests moments, ja s’han acabat les adaptacions de les mesures higièniques per la prevenció de contagis del Covid-19, i el disseny del protocol. Cal tenir en compte que totes les activitats es realitzen a l’exterior, i que l’aforament és limitat, sense aglomeracions per garantir la seguretat de tots els usuaris. Cal reservar prèviament per telèfon o per correu electrònic.

Les instal·lacions de Prades Aventura Parc, situades a 500 metres del poble, estan gestionades per Prades Aventura, una empresa que es dedica al turisme actiu sostenible. Degut a l’estat d’alarma ocasionat pel Covid-19, Prades Aventura, s’ha vist obligat a ajornar la obertura de les seves activitats i instal·lacions prevista per Setmana Santa.

Podeu consultar més informació al web de Prades Aventura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: