Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Última visita teatralitzada d'enguany al Castell-Monestir d'Escornalbou

'Quitèria, la minyona d’Escornalbou', que es farà aquest diumenge 8 de desembre, tanca les visites al monument

La visita permet conèixer el Castell-Monestir a partir de la interpretació d’una minyona d’època que acompanya un dels arqueòlegs catalans més famosos, Pere Bosch La visita permet conèixer el Castell-Monestir a partir de la interpretació d’una minyona d’època que acompanya un dels arqueòlegs catalans més famosos, Pere Bosch ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Desembre 2019 18:30

Aquest diumenge 8 de desembre, a les 12 hores, és la darrera oportunitat de gaudir aquest any de la visita teatralitzada 'Quitèria, la minyona d’Escornalbou', que va camí de convertir-se en un clàssic del Castell-Monestir d’Escornalbou.

De fet, la funció d’aquest diumenge tanca les activitats programades al llarg de l’any al Castell-Monestir, entre les quals han destacat 57 visites guiades a grups organitzats; 10 sessions de 'Quitèria, la minyona d’Escornalbou'; 10 sessions més de la visita guiada 'De la Xina a Escornalbou'; i 1 'Passeig literari per l’Escornalbou d’Eduard Toda'.

La visita 'Quitèria, la minyona d’Escornalbou' permet conèixer el Castell-Monestir a partir de la interpretació d’una minyona d’època que acompanya un dels arqueòlegs catalans més famosos de tots els temps, Pere Bosch Gimpera, considerat el fundador de l’arqueologia moderna a Catalunya. La minyona Quitèria explica al públic vivències, anècdotes i històries per aproximar-nos a les primeres dècades del segle XX.

Organitzades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural a la ciutadania i que descobreixi de manera diferent alguns dels monuments d’arreu de Catalunya, les activitats en el Castell-Monestir d’Escornalbou s’han incrementat notablement els darrers anys. En el cas de 'Quitèria, la minyona d’Escornalbou', es tracta d’una activitat realitzada amb la col·laboració de l’empresa Iber, Arqueologia, Patrimoni i Turisme.

Per assistir a la visita teatralitzada d’aquest diumenge cal reserva prèvia al telèfon 977 638329 o al mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: