Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 400 persones participen a les portes obertes del Gaudí Centre

El centre reusenc ofereix visites teatralitzades nocturnes i gratuïtes per a tots els públics

Portes obertes al Gaudí Centre amb una visita teatralitzada Portes obertes al Gaudí Centre amb una visita teatralitzada REUS.CAT
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juny 2019 19:43

Amb motiu de l’aniversari de naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí, el Gaudí Centre de Reus obre les seves portes a totes les persones interessades i, a més, ofereix una visita teatralitzada. Aquest dimarts 25 de juny, van participar a l'activitat un total de 415 persones, en les visites especials i gratuïtes que es van fer des de les 20:30 fins a les 23:30 h.

Aquest ha estat el segon any en què aquesta activitat es realitza en horari nocturn. El públic, en grups organitzats, ha pogut conèixer alguns aspectes desconeguts de la vida del genial arquitecte i han pogut descobrir les darreres novetats incorporades al centre, com el nou espai Park Güell.

                                                 Portes obertes al Gaudí Centre de Reus: 

Portes obertes Gaudí Centre Reus

Durant aquests darrers anys, l'Agència de Reus Promoció ha realitzat diverses activitats per donar a conèixer el Gaudí Centre d'una manera diferent i fora dels horaris habituals. Les visites dramatitzades nocturnes es van realitzar per primer cop l’any 2017, coincidint amb el 10è aniversari de l’obertura del Gaudí Centre.

Aquests tipus de visites han anat evolucionant i incorporant continguts com l'amistat entre Antoni Gaudí i Pere Caselles, que es va estrenar el 2018 amb motiu de l'Any Caselles.

Per aquesta edició, s'ha incorporat una escena que feia referència al pintor Edgar Degas i la ballarina Roseta Mauri, coincidint amb la celebració del seu any, i amb la voluntat d'anar oferint cada any alguna novetat, mantenint la visita inicial produïda especialment per la Gata Borda per aquesta efemèride.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: