Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Sangulí Salou guanya el premi al Càmping de l’Any 2019

El premi ha estat en la categoria de millors allotjaments / El càmping obté el reconeixement per segon any consecutiu

El Camping & Resort Sangulí Salou rep el premi 'Càmping de l’Any 2019' El Camping & Resort Sangulí Salou rep el premi 'Càmping de l’Any 2019' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 10 Gener 2019 11:09

El Camping & Resort Sangulí Salou ha guanyat aquest vespre el premi 'Càmping de l’Any 2019' en la categoria de Millors Allotjaments. D’aquesta manera, revalida per segon any consecutiu aquest premi, una fita històrica i que ha aconseguit superant als més de 180 càmpings de tota Europa que s’hi havien presentat, els quals han estat inspeccionats de manera independent. El premi l’atorga l’ANWB, associació neerlandesa dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci des de l’any 1883 i que compta amb més de quatre milions d’usuaris. La gala s’ha celebrat aquest vespre a la Fira Vakantiebeurs, a Utrecht.

El Sangulí Salou revalida per segon any consecutiu el premi dels millors allotjaments gràcies a les 12 tipologies d’allotjaments diferents repartides en quatre àrees inspirades en diferents zones del món. Una gran oferta, que sumada a una bona feina interna i a una excel·lent oferta en serveis, instal·lacions i activitats, fan que les vacances al Sangulí siguin tota una experiència on la qualitat, en el seu sentit més ampli, és molt important.

A aquest premi se suma l’ADAC Superplatz 2019, certificació que se li dóna als càmpings de 5 estrelles i que atorga l’associació automobilística alemanya, la qual compta amb més de 18 milions d'usuaris

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: