Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una ruta literària mostra els espais d'interès de Figuerola del Camp

La ruta 'Passejada literària. Postals poètiques de Figuerola del Camp' recorre els espais més emblemàtics del municipi a través dels poemes de Josep Colet i Giralt

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, -a la dreta de la imatge- va assistir a l'estrena de la nova ruta El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, -a la dreta de la imatge- va assistir a l'estrena de la nova ruta DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 19 Juliol 2018 17:50

Figuerola del Camp ha inaugurat aquest dimarts a la tarda la ruta 'Passejada literària. Postals poètiques de Figuerola del Camp', amb el suport de la Diputació de Tarragona. Aquest projecte es tracta d'un recorregut pels espais d'interès del municipi a través dels poemes del barceloní Josep Colet i Giralt, molt vinculat a la localitat de l'Alt Camp. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcalde de Figuerola del Camp, Josep Sans i el president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Josep Maria Sanahuja, han assistit a l'acte d'inauguració d'aquest nou atractiu turístic i cultural del municipi de l'Alt Camp.

La ruta destaca 22 llocs emblemàtics de Figuerola del Camp. A cadascun d'aquests espais, el visitant hi troba una placa metàl·lica amb una explicació del lloc i un codi QR que pot escanejar amb el mòbil i que el redirigeix a una pàgina on pot ampliar informació sobre l'espai, veure fotografies antigues i actuals i escoltar els poemes de Colet.

La ruta consta de dos itineraris. Un recorre el centre històric de Figuerola del Camp a través de 17 espais i l'altre uneix 5 localitzacions de l’entorn natural al voltant del poble traslladant el participant al Pont del Diable, la Torre de la Mixarda, la Cova del Gat, el Castell de Miramar o l’església de Sant Mateu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: