Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teruel “existeix” a Tarragona durant tres dies

Durant aquest cap de setmana, a la Rambla Nova, sota l’eslògan ‘Siente Teruel’, es donarà a conèixer la seva gastronomia i la seva oferta turística

L'acte de presentació ha tingut lloc a la terrasa de l'Hotel Urbis de Tarragona L'acte de presentació ha tingut lloc a la terrasa de l'Hotel Urbis de Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Turisme Marina Martínez
Divendres, 20 Octubre 2017 13:20

La Diputació de Teruel –dins de les seves accions de promoció turística que està portant a terme al llarg de l’any- s'establirà a Tarragona tres dies per apropar l’oferta turística i gastronòmica de  Teruel a la ciutat. Sota l’eslògan “Siente Teruel”, s’ha dissenyat una acció promocional que ha començat aquest mati amb un acte de presentació a la terrassa de l’Hotel Urbis. La resta de cap de setmana s’instal·larà una carpa a la Rambla Nova, a l’altura de la Font del Centenari, on es comptarà amb degustacions del pernil de Teruel, es donarà a conèixer les Vies Verdes que té la demarcació i es permetrà descobrir els diferents municipis a través d’unes ulleres de 360 graus. A més, també es sentirà l’adrenalina amb una moto de neu, es podrà conèixer el cor de la terra a través del museu miner d’Escucha, traslladar-se a l’era dels dinosaures amb Dinópolis, ser un privilegiat ajudant a la cuina d’un Estrella Michelin o gaudir dels grafitis en directe de l'artista Adrián Zapater.

La jornada també comptarà amb diversos actors representant la societat burgesa de principis del segle XX que recorreran la Rambla Nova convidant a la gent a la festa modernista que tindrà lloc a Teruel el tercer cap de setmana de novembre.

El president de la Diputació de Teruel, Ramón Millán, ha destacat la importància de promocionar aquesta demarcació a Tarragona “perquè ens uneixen sinergies comuns com la Via Verda o l’arquitectura modernista”. Per la seva part, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, ha qualificat aquesta campanya “d’audaç i molt generosa perquè busca els vincles entre Tarragona i Teruel”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: