Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus licita la primera infraestructura per drenar i recuperar l'aigua de pluja a la riera de l'Escorial

La licitació del pla director i del projecte executiu s'enfila a més de 180.000 euros

Imatge de la rotonda de l'avinguda de Riudoms, a la zona on es construirà la primera infraestructura per drenar i recuperar l'aigua de la pluja a l'antiga llera urbana de la riera de l'Escorial Imatge de la rotonda de l'avinguda de Riudoms, a la zona on es construirà la primera infraestructura per drenar i recuperar l'aigua de la pluja a l'antiga llera urbana de la riera de l'Escorial REUS.CAT
Medi Ambient ACN
Dilluns, 25 Març 2024 21:33

L'Ajuntament de Reus ha publicat aquest dilluns la licitació dels contractes per a la redacció del Pla Director de Sistemes Urbans de Drenatge Sostenible (SUDS) i la del projecte executiu, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut de la primera infraestructura per drenar i recuperar l'aigua de la pluja a l'antiga llera urbana de la riera de l'Escorial.

L'objectiu és prevenir i reduir els impactes del canvi climàtic, augmentar la biodiversitat, millorar la resiliència del territori i facilitar l'accés dels ciutadans a aquest espai verd.

Ambdós treballs s'han licitat per un import de 183.996, 45 euros, dels quals 145.200 euros es destinaran al pla director. L'actuació s'inclou en el projecte RENATUReus, finançat pels fons europeus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: