Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta la guia d’ocells del riu Gaià

La guia, que inclou 84 espècies d’ocells presents al riu Gaià, es va presentar divendres a Altafulla davant d'una sala plena de gom a gom

Presentació de la guia dels 'Ocells del Riu Gaià', a la sala polivalent de les antigues escoles Teresa Manero, a Altafulla Presentació de la guia dels 'Ocells del Riu Gaià', a la sala polivalent de les antigues escoles Teresa Manero, a Altafulla SILVIA BORQUE
Medi Ambient Enric Pàmies / Birding Catalunya
Dilluns, 02 Octubre 2023 07:31

Aquest divendres 29 de setembre es va presentar la guia dels 'Ocells del Riu Gaià', a la sala polivalent de les antigues escoles Teresa Manero, a Altafulla.

En una sala plena de gom a gom, l’acte es va iniciar amb les intervencions de representants de les associacions que han realitzat la guia (Associació Mediambiental la Sínia i Associació Ornitològica Baixa Segarra) i de l’Ajuntament d’Altafulla. A continuació es va donar pas a membres i col·laboradors de la Sínia, que van explicar per què s’havia fet aquesta guia i com s’havia efectuat la selecció d’espècies, amb anècdotes ben divertides sobre com s’havia hagut de reduir una llista de més de 120 espècies per adequar-la a la quantitat establerta.

Posteriorment, dos membres de l’equip d’Ocells de Butxaca van explicar com es revisà la selecció i s’edità la guia. L’esdeveniment va concloure amb un divertit concurs d’identificació d’ocells, amb alguna sorpresa pel mig, per a que els assistents intentessin trobar aquelles espècies a la guia.

Tot sortint de la sala tothom va poder conversar tranquil·lament mentre degustaven un vi ben fresc, molt adient per un vespre encara força calorós.

presentació guia ocells gaià 1

La sala polivalent de les antigues escoles Teresa Manero es va omplir de gom a gom (Foto: Andrea Córdoba)

D’aquesta manera quedava presentada en societat una guia que inclou 84 espècies d’ocells presents als diferents trams del riu Gaià, que ve a convertir-se en una pràctica eina per iniciar-se en la identificació dels ocells més habituals i significatius de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: