Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà insta el govern espanyol a adoptar les mesures "necessàries" per garantir el litoral

L'Ajuntament reclama el retorn dels més de 180.000 euros que va avançar per executar el dragat d’emergència al juliol

La platja Llarga de Roda de Berà, sense sorra, l'abril de 2022 La platja Llarga de Roda de Berà, sense sorra, l'abril de 2022 AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Medi Ambient ACN
Divendres, 29 Setembre 2023 15:36

L'Ajuntament de Roda de Berà ha demanat al govern espanyol que adopti les mesures "necessàries" i amb caràcter "urgents" per garantir la seguretat i el manteniment de les platges del municipi i el seu litoral. En la sessió plenària d'aquest dijous al vespre, es va aprovar per majoria la moció presentada per Tria Roda i el Partit Popular, la qual no va obtenir el suport de la resta de grups municipals.

En paral·lel, des del consistori també han reclamat a les administracions competents el retorn dels 181.500 euros que van avançar per executar el dragatge d’emergència de la sorra acumulada a la bocana del Port Berà i el seu trasllat amb un vaixell draga fins al tram nord de la platja Llarga. Aquesta actuació es va fer aquest juliol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: