Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ple de Tarragona dona llum verda a la creació del Parc litoral de la Punta del Miracle

La moció promoguda per SOS Costa Daurada implica el desmuntatge de l'estructura

Imatge de la cadena humana convocada el passat cap de setmana per demanar el desumuntatge de l'estructura de ferro i la creació d'un parc litoral a la Punta del Miracle Imatge de la cadena humana convocada el passat cap de setmana per demanar el desumuntatge de l'estructura de ferro i la creació d'un parc litoral a la Punta del Miracle ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 28 Gener 2022 17:19

El Ple de l'Ajuntament de Tarragona ha donat llum verda avui una moció promoguda per la plataforma SOS Costa Daurada a favor de la creació d'un nou parc litoral a la Punta del Miracle. La moció ha estat aprovada amb 23 vots a favor, dels grups del govern (ERC, Junts x Tarragona i CUP), el PSC i En Comú Podem i 4 abstencions (Ciutadans, PP i no adscrits).

La moció proposava que l'Ajuntament de Tarragona desestimi l'opció de reobrir la plataforma del Miracle, desmunti l'estructura i es reutilitzin els seus materials per altres usos, a canvi d'apostar per la creació d'un nou parc litoral a la Punta del Miracle. El document també busca un compromís perquè els pressupostos del 2022 incloguin una partida econòmica per a la redacció i execució del projecte.

Des la plataforma ecologista SOS Costa Daurada han celebrat l'acord i han anunciat que ara tocarà fer un seguiment perquè es vagin materialitzant tots els passos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: